День зосередження для молоді у Києві

Що відрізняє молодих людей від всіх інших вікових груп? Це те, що молодим притаманна радість, запал та відвага. А тим, які зібрались 15 грудня в Києві, на Святошино, справді не бракувало відваги – покинути теплу кімнату, свій диван та комп’ютер. І все для того, щоб разом пережити адвентовий день зосередження.

А почалось все від ідеї о. Бенедикта Крока, щоб організувати для молоді деканату Київ – Захід адвентовий день зосередження. На цю зустріч приїхала молодь з парафії св. Олександра у Києві, з Ворзеля, Боярки, Ірпіні та з Коростишева. Всіх разом учасніків було 140 осіб.
Програма була насиченою та цікавою. Почалось від привітання єпископа Віталія Кривицького, який також проголосив конференцію про справжню радість. Після конференції молодь могла задавати єпископу питання, які їх хвилювали. Адорація Пресвятих Дарів, Свята Меса – це було центром та вершиною зустрічі.
Після молитовної частини не бракувало часу на радість під час вечору та прославу. Було також - чим підкріпити свої сили фізичні.

Завершення дня зосередження було о 22.00 годині, а спогадів та наповнення вистачить ще на довго. Ну і звичайно, очікування на наступні дні зосередження.