Храмове свято в Новограді - Волинському

24 листопада 2019 року місто Новоград-Волинський і окружні села мали можливість пережити декілька урочистих і радісних подій, які напевно будуть мати вплив на їхнє життя в майбутньому. В День Урочистості Господа Нашого Ісуса Христа Царя Всесвіту, коли цілий світ визнав Царювання Христа в своєму житті, парафіяни і гості храму, котрий є присвячений Ісусу Христу Царю, отримали особливий Божий дар. Зібрані в цей день у храмі, і відслуживши Святу  Євхаристію, змогли отримати повний відпуст, з якого неодмінно скористалися. Та Божа доброта не перестає дивувати своєю щедрістю. В Цей особливий для місцевих мешканців день Господь послав нам єпископа, Віталія Кривицького, котрий уділив для підготованих кандидатів таїнство Конфірмації.

Для зібраних на Святу Літургію парафіян, гостей та кандидатів до миропомазання єпископ ординарій  пояснював Слово Боже визначене Церквою на урочистість Господа Нашого Ісуса Христа Царя Всесвіту. Підкріплені Божим Словом кандидати до Миропомазання, які зрештою походять з Новограда-Волинського, з с. Сусли, з с. Олександрівки, з  с. Городниці, визнавши свою віру і зріле бажання брати участь у Божому Житті приступали до єпископа, прагнучи отримати таїнство Конфірмації.
Отримавши Дари Святого Духа і споживши Тіло Христове, 46 людей різного віку і різних здібностей пішли поширювати і захищати Боже Царство на землі  серед своїх родин та знайомих. 

Сьогодні, незмірно Добрий Бог, благословляє і провадить тих, хто так сміло і відважно прийняв Його дари.
Вдячні Богу, єпископу Віталію Кривицькому та настоятелю отцю Віталію Луковському, бажаємо конфірмованим постави учня, а Всесильний Вчитель зробить через них великі і дивні речі.
о. Павло Білошицький