ДАВ БОГ ЗА РІК ДОЖДАТИ!

Сталося! В понеділок 11 лютого 2019 року розпочато підготовку до XXVII Дієцезіальних Днів Молоді в м. Житомир. В кожного учасника організаційного комітету щоразу тішиться серце наприкінці зими. Адже в цю пору традиційно ми в очікуванні СМС-ки від о. Вальдемара Павельця SAC про початок роботи оргкомітету. На першу зустріч прийшла більша частина нашої команди, а саме 10 осіб. І одразу списано вісім листків нотаток!

Цього року XXVII Дієцезіальні Дні Молоді відбудуться 12-14 квітня в м. Житомир. Вже обрано тему, мету та гасло зустрічі. Також є перші пропозиції щодо логотипу та гімну цьогорічних днів молоді. Обговорення було напрочуд продуктивним, адже вже сьогодні ми маємо орієнтовний розпорядок. Зокрема покладено початок підготовці культурної програми, конференцій, праці в групах, котрі традиційно відбуваються на ІІ день зустрічі.

По завершенню двогодинного обговорення кожен, хто належить до нашої команди отримав завдання. Завдання отримав навіть той, хто в силу об’єктивних обставин не зміг прийти на зустріч)
Словом, ми вже чекаємо на вас, дорогі учасники XXVII Дієцезіальних Днів Молоді в м. Житомир!

Далі буде…

Олександра Кісельова