єпископ Віталій

День Богопосвяченого життя в Києві

Уже традиційно декілька років в нашій Дієцезії День Богопосвяченого життя відзначаємо в Києві та Житомирі, коли богопосвячені особи збираються разом, щоб відновитись у посвяченні, спільно помолитись і послухати слово, проголошене для них.

Семінарія повертається до життя

25 квітня єпископи нашої дієцезії Віталій Кривицький та Олександр Язловецький, щоб на власні очі побачити як живе семінарія, щоб духовно підтримати братів у священстві - отця настоятеля та отця ректора.

Меса Пастирів в кафедральному храмі

В катедральному соборі св. Олександра в Києві святкову вігілійну Месу Пастирів очолив єпископ Віталій Кривицький, Ординарій Київсько-Житомирської дієцезії. Йому співслужили священники парафії св. Олександра, св.

ДЕКРЕТ про затвердження герба для Київсько-Житомирської дієцезії

Відзначення ювілею 700-річчя відновлення Київської дієцезії, центральні святкування якого передбачені на 18 вересня 2021 року, є чудовою нагодою для створення дієцезіального герба, символіка якого відображатиме духовність нашої дієцезії. На жаль, невідомо чи існував дієцезіальний герб в минулому.

Канонічна візитація в парафії св. Вацлава в Житомирі

Неділя Доброго Пастиря була особливою в парафії св. Вацлава в Житомирі. В день, коли Церква роздумує про Ісуса Доброго Пастиря, про роль пастирів в житті Церкви та молиться про нові покликання, ця парафія переживала єпископську візитацію єп. Віталія Кривицького.

День спільноти в семінарії

В перший четвер місяця, Його Преосвященство Віталій Кривицький мав першу в цьому навчальному році щомісячну зустріч з семінаристами Ворзеля.
Головним мотто зустрічі були слова учнів з біблійної сцени по дорозі до Емаусу: «Чи не палало наше серце в нас у грудях, коли він промовляв до нас у дорозі та вияснював нам Писання?»

2 річниця єпископських свячень єпископа Віталія Кривицького

24 червня, в Урочистість Народження Йоана Хрестителя вечірню Месу очолив Ординарій Київсько-Житомирський Віталій Кривицький SDB. Два роки тому в цей день він отримав єпископські свячення та відбувся Інгрес (впровадження на єпископську кафедру).
 

Урочистість Пресвятих Тіла і Крові Христа в м. Києві

23 червня 2019 р. в Урочистість Пресвятих Тіла і Крові Христа, Свята Меса відбулась в конкафедральному соборі св. Олександра в м. Києві. Очолив св. Месу єпископ Віталій Кривицький, Ординарій Київсько-Житомирський. З ним співслужили священники з усіх парафій м Києва.

Сторінки

Підписатися на Новини - єпископ Віталій | Київсько-Житомирська Дієцезія Римсько-Католицької Церкви в Україні