ДЕНЬ ВТРАЧЕНОЇ ДИТИНИ

Домашня Церква Київського району запрошує батьків, які втратили дитину через смерть у лоні матері (викидень), мертвонародження … їх близьких та друзів…
… всіх, хто не встиг її пригорнути, кому не дано було разом іти по життю …
Цього дня осиротілі батьки мають можливість відкрито згадати про своїх дітей, котрі померли ще до народження внаслідок викидню, передчасної смерті чи з інших причин. Через спільну молитву, участь у Службі Божій, батьки матимуть можливість виразити свою любов яка постійно триває і сказати іншим, що ці діти дуже важливі для них, і що вони хочуть щоб інші також їх шанували.
Багато батьків, особливо матерів після смерті своєї дитини, про яку іноді знали тільки вони, часто залишаються самі зі своїм горем. Безліч питань: чому так сталося, де зараз моя дитина; невиражений жаль, претензії до Бога та інших, байдужість оточення до того, що сталося –  все це  породжує глибокий смуток, а іноді навіть призводить до депресивних станів. 
Прийдіть, щоб про це порозмовляти, спільно помолитися, згадати про ваших діток та підтримати одне одного у цьому нелегкому досвіді.

У програмі:

16:30 – конференція на тему: «Як жити після втрати дитини?» .  Спілкування

18:00 – Служба Божа в намірах осиротілих батьків та їхніх рідних.

Розарій у намірах померлих дітей та їхніх батьків  

( кожен із батьків зможе запалити свічку пам’яті, яка символізує їхню втрачену Дитину)

* Вперше День Втраченої Дитини проведено у 1988р у США. Сьогодні його відзначають в багатьох країнах світу. Цей день припадає на 15 жовтня, саме стільки триває вагітність, рахуючи умовно з 1 січня.