Оголошення

Реколекції у тиші в спільноті босих кармелітів

Кармелітська пустельня відновлює свою діяльність. Босі кармеліти запрошують на перші, починаючи з 24 лютого, реколекції. Це буде час тиші та слухання Божого Слова. Під час медитації вдивлятимемось у Марію під час різних важких моментів у Її житті, вчитимемося від Неї віри та відваги.

День богопосвяченого життя в Київсько-Житомирській дієцезії

1 лютого 2022 р. в прокатедрі св. Софії (Житомир):

10.00 приїзд (кава, чай)

10.30 Конференція - о. Радослав Ходаніцький OFM

11.00 Перерва

11.30 Адорація Пресвятих Дарів

12.15 Служба Божа – очолить єпископ-помічник Олександр Язловецький

 

Запрошення юнаків на Кармелітські реколекції в чоловічому колі

«Справжні друзі Бога»
Запрошуємо юнаків віком від 15 років на Кармелітські реколекції в чоловічому колі.
Поговоримо про потреби людської душі, не забуваючи, що ми не ангели!
Як знайти доступ до скарбів людського серця і до приязного спілкування з Господом?
4-6 лютого – Кам’янець-Подільський

МАРІЙНІ РЕКОЛЕКЦІЇ У КАРМЕЛІТСЬКІЙ ПУСТЕЛЬНІ

Босі Кармеліти запрошують всіх охочих (чоловіків та жінок) на реколекції в тиші до свого нового реколекційного дому – Кармелітської пустельні. Духовні вправи проводитимуться в атмосфері тиші, самотності та медитації над Божим Словом. Учасники житимуть у кімнатах по двоє. Максимальна кількість учасників - 6.

РЕКОЛЕКЦІЇ ДЛЯ СВЯЩЕНИКІВ У КАРМЕЛІТСЬКІЙ ПУСТЕЛЬНІ

Босі Кармеліти запрошують священиків на реколекції в тиші до свого нового реколекційного дому – Кармелітської пустельні. Реколекції проводитимуться в атмосфері тиші, самотності та медитації над Божим Словом. Кожен священик житиме в окремій кімнаті. Максимальна кількість учасників - 4.

До богопосвячених осіб Київсько-Житомирської дієцезії

У свято Стрітення Господнього Церква відзначає Всесвітній день богопосвяченого життя. Його у 1997 р. встановив св. Йоан Павло ІІ, аби спонукати до глибших роздумів над красою та даром життя посвяченого винятковому служінню Богу. Богородиця жертвує Господу найбільший дар, який отримала – Сина, Ісуса Христа. Водночас Вона приносить в дар себе.

Інститут св. Томи Аквінського у Києві: запрошення на патрональне свято та додатковий набір на заочне навчання

30 січня 2021 року Святою Месою о 18:00 у каплиці св. Гіацинта отці-домініканці, а також студенти і гості київського Інституту релігійних наук розпочнуть урочисту частину святкування дня св. Томи Аквінського, чиє ім’я носить Інститут. Богослужіння очолить єпископ Олександр Язловецький.

Запрошення на Молитовну ніч чування

Комісія у справах душпастирства молоді при Конференції Єпископату України запрошує молодь та духовенство до участі у щорічній Молитовній ночі чування за покликання для молоді перед Неділею Доброго Пастиря, яка відбудеться з 1 на 2 травня 2020 р. у санктуарії Матері Божої Святого Скапулярія у Бердичеві.

Сторінки

Підписатися на Новини - Оголошення | Київсько-Житомирська Дієцезія Римсько-Католицької Церкви в Україні