Перше Святе Причастя в парафії св. Олександра

22 квітня в  конкафедральному храмі св. Олександра в Києві відбулося свято Першого Святого Причастя для групи з 25 дорослих осіб, катихизація яких розпочалася ще на початку жовтня. Особливий і радісний день, на який всі чекали з хвилюванням, про який будемо пам’ятати все своє життя. Кожна людина, яка задумується над своїм життям, прагне віднайти свою власну духовну дорогу, свій внутрішній діалог з Богом. Кожен з нас йшов до цього радісного дня різними шляхами і з ласки Господа ми вийшли на дорогу, яка веде до Творця. Ми більше не намагаємося йти до нього бічними стежками. Боже життя проросло і в наших серцях. Сьогодні Ісус відкрив для нас початок нового етапу нашого духовного життя. Ми щиро вдячні Богу за цей безцінний дар Його Сина, за Його постійну присутність серед нас.

Особливо складаємо подяку єпископу Віталію та настоятелю Віталію і всім священикам, адже саме на Ваші слова Ісус кожного дня приходить на вівтар і до наших сердець, пробачає нам наші гріхи. Дякуємо, що уділили нам Таїнства Покаяння та Євхаристії.

Щиро дякуємо сестрі Людмилі та сестрі Агаті, які готували нас до цього радісного дня і завжди знайшли потрібні слова, щоб ми відчули на собі Божу любов.

Дякуємо Господу за всіх людей, яких Він поставив на нашій дорозі, щоб нам вказували на дорогу до Нього.

Рудика Наталія