Спільне прославлення Воскреслого Христа

8 квітня в Олевську на головній площі міста зібралося чимало християн, щоб разом прославити Воскреслого Христа. На площі міста були різні конфесії: католики, православні українського та московського патріархату, протестанти, - разом сім церковних християнських спільнот! Дійсно відчувалося свято: всі по черзі виступали зі своїми настоятелями, прославляли піснями та словами нашого Господа, який помер за наші ж гріхи та Воскрес із мертвих! Ми повинні це завжди пам’ятати та знати, що Господь любить кожного з нас, і Він чекає нашого навернення!
Дуже приємно вшановувати та прославляти Воскреслого Ісуса разом зі всіма. Хоча католики відзначали свято ще тиждень тому, все ж таки підтримали ініціативу, щоб прославити Господа! Тільки можна уявити як було б добре, коли всі були б в одній Церкві та святкували свята разом! Можливо колись так і буде!
Будемо сподіватися, що розпочата традиція прославлення Господа Ісуса у нашому місті буде й надалі проводитися кожного року, бо ми всі є одна велика християнська родина - діти одного Бога!
І на все місто Олевськ лунали слова: «Христос Воскрес - Воістину Воскрес»!
Аліна Павлушенко