Українська соціальна академія провела стратегічну сесію для Київсько-Житомирської Дієцезії РКЦ

Протягом 28 та 29 жовтня команда Української соціальної академії працювала разом з командою Київсько-Житомирської Дієцезії, задля виокремлення пріоритетів розвитку на найближчий рік та розробки функціональних стратегічних напрямків діяльності. Протягом 2 днів команда працювала над формулюванням стратегічних пріоритетів на 2025, SMART цілей на 2021, а також плануванням операційної діяльності на майбутній рік. Також, разом з Наталією Бордун, засновницею Інституту лідерства та управління УКУ та експерткою у сфері лідерства та організаційного розвитку, провели аналіз ризиків та стейкхолдерів, переглянули організаційну структуру, місію та зовнішню візію. 
Світова практика показує, що більшість організацій, що процвітають  говорять про стратегічну сесію як про найбільш ефективний інструмент визначення стратегічних цілей діяльності й розробки плану тактичних дій для реалізації поставлених цілей. 
Це означає, що Дієцезія, за допомогою Української соціальної академії, не лише виокремила свої стратегічні цілі, але й покращила щоденний процес їх досягнення, а отже служіння Богу і людям.

Консультування – це звична практика для багатьох західних релігійних організацій. 
В Україні такий вид послуги, що сприяє розвитку громадянського суспільства ще не набув широкого поширення і унікальним та єдиним у цій сфері є проєкт “PORADA”, Української соціальної академії. 
PORADA - це партнерський проєкт Української соціальної академії, маркетингової агенції Aimbulance та Фонду Renovabis. Це швидка допомога для ГО, соціальних підприємців та релігійних організацій. 
Тому, якщо ви відчули на собі наслідки кризи чи розумієте, що ваша організація потребує ковтку свіжого повітря чи підтримки — цей проєкт для вас.
Проєкт є конкурсною грантовою програмою організаційного розвитку та менторського супроводу. 
Дізнатися більше про проєкт та відправити заявку на участь можна за посиланням: http://porada4you.tilda.ws/
Визнання проблеми в релігійній організації, пошук її вирішення в рамках консультацій – це впевнений шлях до удосконалення та розвитку на шляху до служіння іншим.

Юлія Нестеренко