Великий Четвер - день Священства

Дорогі священики
з великою вдячністю і захопленням,  звертаємося до вас, усвідомлюючи, що ваша роль в Церкві є необхідною і незамінною. Ви слуги Євхаристії, розпорядники Божого милосердя в таїнстві покаяння, провідники всіх вірних серед хаосу та  труднощів сучасного життя. Висловлюємо Вам вдячність за безкорисливе служіння любові, за щоденне служіння, за те, що товаришуєте нам від народження до останнього подиху життя, уділяючи таїнств.

Дякуємо вам, за те, що ви є видимим і реальним знаком Христа в Церкві, Його дій, Його присутності, любові і жертві. Дякуємо вам за ваші намащені долоні, які дають нам Христа у Євхаристії, благословляють наших дітей і сім'ї. Дякуємо за вашу віддану службу, бажаємо реалізації всіх благородних планів і намірів. Нехай світло Святого Духа веде вас, і його сила підтримує всі добрі дії і прекрасні зусилля, щоб формувати ваші серця за прикладом Серця Ісуса Первосвященика.

Бажаємо вам гарячих сердець, щоб, коли стоїте поруч із людиною в його земній подорожі, ви піднімали слабких, випростовували те, що слабке, і давали надію. Нехай ваше благородне служіння сіяння зерна Божої Істини приносить радість. Нехай вона сприяє побудові єдності Церкви - нашого Дому.

Нехай Марія, Мати Священиків, своєю материнською любов’ю охороняє та оберігає Вас.