XXVI Францисканське Паломництво з Шепетівки до Санктуарія Матері Божої в Бердичеві

Від 18 до 21 липня 2018 р. відбудеться XХVI Францисканське Паломництво Шепетівка – Полонне – Бердичів. Сердечно запрошуємо всіх бажаючих взяти в ньому участь.
Просимо звернутися до свого настоятеля, котрий повідомить організатора паломництва про кількість учасників, та про пункт з якого Ваша група вирушає в паломництво: «Шепетівка 18 липня, або Полонне 19 липня».
Воно пройде під гаслом – “Дорогою твого покликання”, будемо роздумувати над своїм покликанням, до чого мене створив і надихнув Господь.
Паломництво це реколекції в дорозі. У ньому беруть участь діти молодь та старші особи.
Ми працюємо над програмою для вас,щоб не бракувало веселих пісень на прославу Божу, молитви, духовних конференцій і часами різних забав для підняття духу. Тому у ньому може взяти участь кожен, від маленької дитини (якщо з опікуном) до старшої людини. Під час паломництва забезпечується: нічліг, транспорт до перевезення багажу, опіка медична, їжа.
Оплата становить 100 гривень від особи, друга особа з сім’ї 50 гривень, третя особа безкоштовно, четверта отримує подарунок. Інформація для паломника.
Вдягаємося зручно, але скромно, відмовляючись від “крикливої сучасної моди” (заборонені: короткі шорти, лосини, майки-топіки), а також не беремо дорогих речей – за котрі кожен відповідає особисто.
Свої сумки з речами ОБОВ’ЯЗКОВО підписані віддаємо в визначеній годині зранку.
До рюкзака, який несемо з собою під час паломництва, потрібно взяти: ложку, вилку, тарілку та чашку, пляшку з водою, шкарпетки на заміну, щось на випадок дощу, пісенник, молитовник, розарій, вигідне взуття, покриття голови від сонця. Спальний мішок або ковдру та дощовик (ОБОВ’ЯЗКОВО).
Засоби особистої гігієни.
Кожен паломник має взяти з собою 2 еластичні бинти.
Особи, котрі не мають 14 років, повинні мати опікуна. Хто має проблеми із здоров’ям, просимо взяти з собою належні ліки.
Додаткова інформація
о. Кирило Тополевський OFM
https://www.facebook.com/kyrylo.topolevskyi (моб. тел. 8-(068) 306-47-90)