«ЮНАЧЕ, КАЖУ ТОБІ ВСТАНЬ!»

Саме ці слова є гаслом цьогорічних Днів Молоді в місті Житомир. Зворушливі духовні практики, неймовірно цікаві конференції, щире спілкування, нові знайомства – це лише частина цілого в організації 28-го ДДМ.
Команда організаторів продовжує роботу над програмою кожного дня нашої зустрічі. Деякі моменти вже готові, натомість виникають свіжі ідеї. Досвід минулих років дуже товаришує нам в цій кропіткій роботі, тому вона триває, докладно, без зупинок.
Станом на сьогодні вже готовий гімн 28 ДДМ, закрито певні юридичні та економічні сторони організації. Кожен учасник групи організаторів ретельно виконує свої обов’язки стільки, скільки того потребує робота. На зустрічах звітуємо та визначаємо хід роботи надалі.
Особлива увага цього року прикута до Хресної Дороги, котра запланована на п’ятницю 3 квітня. Вона, маємо надію, стане зворушливим та приємним сюрпризом для всіх присутніх.
Вперше ми пропонуємо підготовку до ДДМ для молоді вже в лютому! Беручи до уваги насичені та надактуальні теми конференцій у другий день зустрічі, саме час почати роздумувати.

Щочетверга на сайті Дієцезіальних Днів Молоді та в соціальних мережах будуть з’являтися історії покликання біблійних героїв.
Читаючі про них, ви отримаєте корисні знання, котрі обов’язково стануть у нагоді на конференціях та працях в групах. Тому слідкуйте за оновленнями на сайті та сторінках ДДМ в соціальних мережах Instagram та Facebook.

Олександра

Медіа-менеджер